Димбо” Еоод е една от първите фирми в България, която предлага на своите клиенти, любители на отдиха всред природата нови и употребявани каравани и кемпери, пълно къмпинг и офроуд оборудване. Димбо е официален търговски представител за страната на световно известните марки – CARADO, HYMER-ERIBA, MCLOUIS, FENDT, CARETTA, THETFORD, PROSTOR, SAWIKO, TELECO, TELAIR, AUTOHME, а също така предлага цялата продуктова гама на фирмите REIMO, MOVERA и българската марка ВРОМОС. Димбо съзадеде и свой собствен бранд за къмпинг и офроуд аксесоари, който ще ви изненада с невероятно изгодни и интересни предложения!

При нас ще намерите всичко, което е необходимо за вашата пълноценна почивка близо до природата, както и нужните аксесоари за оборудване на офроуд автомобили за привържениците на този вид преживявания! Много от продуктите са нови за българския пазар и със сигурност ще ви изненадат приятно с разнообразието си и приемливите цени.

Можете да разчитате на нашите консултанти за професионален съвет и консултация, в случай, че желаете да закупите нов или употребяван кемпер или каравана, къмпинг, офроуд оборудване или палатка за вашия джип.

За удобство на своите клиенти Димбо разработи и он лайн магазин, където всяка стока е представена с кратко и пълно описание на нейното предназначение, функции, основни параметри. Добавено е и изображение. В случай, че се нуждаете от допълнителна информация, то е достатъчно само да натиснете съответния бутон. Данните за всяка стока се актуализират ежедневно и винаги са актуални.

Поръчките в онлайн магазина се формират от потребителя самостоятелно и протичат в две фази: Поръчка на клиента и Потвърждение на доставчика. След потвърждението стоката се приготвя доставя на избраното от клиента място и по избрания от клиента начин. Заплащането се извършва също по избран от клиента начин.

При регистрация on-line системата на „Димбо” поддържа вашите данни и лични настройки. Вашият профил е винаги на разположение за актуализация и промяна.

Димбо е гаранция за качество, компетентност и коректност – нашите клиенти са винаги на първо място!

Желаем ви приятни мигове с продуктите на Димбо!