Кемпери McLouis
 

 

Вашата персонална оферта

 

Модификации, цени, техничски характеристики
Изтегли от тук
Изтегли брошури
Изтегли от тук

Създадени през 1999, кемперите McLouis са млад бранд, който успешно наложи своето име на пазара. McLouis се превръщат в лидер, благодарение на своята философия винаги да откриват нови решения и да предлагат алтернативи, тъй като всеки отделен кемпер представлява комплекс от идеи, които обединяват стремежа на фирмата да създаде уникален продукт за вашето свободно време и приятно пътуване. Печалившата формула е комбинация от функционалност и дизайн, пластичност, добро изпълнеие и надеждност. Предлагат се в 5 модела: Lagan, Steel, Tendy, McVan и MC4 с много модификации, както алковен, така и полуинтегриран вид.

 

Lagan: Млад, буен, жизнерадостен и пълен с цветове Лаган предлага на клиентите иде a лния спътник за тези, които търсят функционалност и предимствата на базовата категория.

Steel: Като лидер на кемперите от средна класа Mclouis предлага най-добрата комбинация между цена и качество в този сегмент на пазара. Изчистен, динамичен и спортен външен дизайн, финес и елегантност във вътрешната част. Стийл предлага статут на кемперите от всички поколения, които олицетворяват функционалността .

Tendy: Моделът Тенди предтсавя най-големите от тази категория кемпери. Тенди са обогатени с допълнителни детайли, които им предават уникален стил.

McVan: Удоволствието да пътувате в ново измерение, по-лесно и сигурно. Mcvan разкрива пред вас усещането за независимост и свобода.

Mc 4 : Удоволствието да пътувате в ново измерение, по-лесно и сигурно. Mc4 разкрива пред вас усещането за независимост и свобода.

 

 

Разпределения

модел
модификация
Lagan
Steel
Tendy
Mc Van
01 02
Mc 4